Moje šťastná hvězda

Buďte krásná jako Francouzky

Jsou krásné, šik, mají styl a mnoho žen po celém světě je má jako příklad. Řeč je o Francouzkách, které se nejen krásně oblékají, ale i líčí. Jak být jako ony? Zkuste líčení podle nich!

Bezchybná pleť

Nejprve pleť zhydratujte svým oblíbeným pleťovým krémem nebo použijte bázi pod make-up, která pleť vyhladí a make-up díky ní bude lépe držet. Následně si vezměte štětec nebo použijte své prsty a naneste make-up v barvě své pleti. Nezapomeňte ho rozetřít do ztracena, aby nekončil pouze na hraně tváře, ale směřoval i směrem na krk. Často se stává, že ženy mají s přibývajícím věkem či nedostatkem spánku viditelné kruhy pod očima.

Zkuste použít korektor. Ten volte o odstín světlejší než make-up. Díky světlejší barvě pleť pod očima rozzáří. Naneste ho na místa, kde jsou kruhy, a jemnými pohyby rozetřete.

Uhrančivé oči

Není nic typičtějšího pro Francouzky než kočičí oči. Vyčarujte je i vy pomocí černé linky. Na trhu můžete najít jak linky v tužce, tak i tekuté, ve fixe nebo se štětečkem. Vyberte si, co vám vyhovuje nejvíce, a udělejte si černou linku. Nejprve směrem od vnitřního koutku, tam kde začínají řasy, naneste tenkou linku, která se postupně bude rozšiřovat až směrem k vnějšímu koutku.

Tady se zastavte a oko zavřete. Následně namalujte malý ocásek směrem k obočí, jako kdyby oko mělo pokračovat. Poté jemně a důkladně naneste svou oblíbenou řasenku pro dlouhé řasy.

Rty k nakousnutí

Šťavnaté rty, které volají k políbení.Pokud takové chcete mít, musíte nejdřív ze rtů odstranit šupinky. Použijte jelení lůj, abyste rty hydratovala. Pokud vás trápí příliš suché rty, můžete provést masáž pomocí zubního kartáčku, kdy navlhčené rty lehce promasírujete kartáčkem a poté na ně nanesete balzám na rty.

Jakmile máte vše připravené, vezměte si červenou konturovací rtěnku a vykreslete obrys rtů. Poté už stačí namalovat pusu červenou rtěnkou. Jemné tváře Právě růžové tváře dodají celému líčení zdravý a dobře vypadající vzhled. Použijte tvářenku správného odstínu a naneste..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden