Moje šťastná hvězda

Buďte přirozeně krásná

Pokud nemáte ráda líčení, nebaví vás výrazné rtěnky, barevné nehty a zkrášlovací přípravky, ale i v případě, že si chcete od malování odpočinout, pak dnešní tipy budou určeny právě pro vás. Pod pojmem přírodní krása si každý z nás představí něco jiného. Pro jedny jsou to husté vlasy, pro druhé pak plné rty. Nechte vyniknout to pěkné, co vám příroda nadělila, a ukažte světu, že to jde i bez výrazného líčení.

Krásné rty

Nemusíte mít rty jako hollywoodská hvězda, abyste mohla zazářit. Zdůrazněte své rty pomocí jednoduchých triků. Rty jsou často suché a nevýrazné, dopřejte jim proto peeling. Vezměte si zubní kartáček, navlhčete a jemnými tahy přejíždějte přes rty. Stará kůže se odloučí a rty budou krásně prokrvené. Pak už je stačí natřít bezbarvým balzámem nebo vazelínou. Budou vypadat zdravě a šťavnatě.

Jemná pleť

Vaše pleť může být unavená. Proč na ni dávat vrstvu make-upu, aby se únava zamaskovala, zkuste ji nejdříve pěkně ozdravit. Pleťová maska vaši pleť hezky zhydratuje a vy během jejího působení můžete pěkně relaxovat. Masku můžete vyrobit například z jogurtu a medu nebo použít masku z ovesných vloček, které rozemelete a smícháte například s medem. Více než všechny krémy proti vráskám vám pomůže dostatečný spánek.

Lesklé vlasy

Přírodní krása, to jsou i zdravé vlasy. Pokud máte vlasy suché a unavené, naneste na ně po umytí olej. Můžete zvolit olivový nebo například kokosový. Nechte působit a pak omyjte. Vaše vlasy budou krásně lesklé. Pokud máte vlasy světlé, můžete jejich odstín podpořit například šťávou z citronu, která je zesvětlí. Barvu a lesk můžete podpořit také odvarem z heřmánku.

Hezké nehty

Ruce jsou naší vizitkou. Použít můžete masku na nehty a ruce, kterou jednoduše vytvoříte ze surovin, jež máte doma. Budete potřebovat žloutek, med a ovesné vločky. Přidat můžete i olej, který pokožku promastí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden