Můj čas na kafíčko

Buďte svěží za pár minut

Nemáte čas trávit denně hodinu v koupelně a přesto toužíte po tom, abyste vypadala svěží a vyspalá dorůžova? Zkuste pět rychlých triků, díky kterým budete celý den zářit!  

Lehký make-up

Neobejdete se bez make-upu? Zkuste BB krém a zapomeňte na hutné make-upy, které vám udusí každý kousek pleti i s každým jeho pórem. Tím si ke kráse nepřispějete.

Dlouhý spánek

Jste zvyklá sledovat televizi dlouho do noci, otevřít si balíček chipsů a ke druhé ranní usnout na gauči? Takhle svěží nikdy vypadat nebudete. Dopřejte si na spaní pohodlí, klid a hlavně dostatek času.

Noční maska

Alespoň obden byste měla svůj obličej opečovávat hydratační maskou. Nemáte na ni ráno nebo přes den čas? Využijte noční masku. Po pravidelném používání vám zmizí vrásky a navíc bude dostatečně hydratována. Spojte příjemné s užitečným.

Pijte meduňkový čaj

Začněte den s meduňkovým čajem. Skvěle chutná, dodává energii a navíc vás ochrání před oxidačním stresem.

Čaj z meduňky

Myslete na krém

Ráno i večer a zejména po koupání či sprchování musíte pleť dostatečně hydratovat. Kupte si nejlépe denní a noční hydratační krém, který dodá pokožce všechny potřebné složky. Nejlépe uděláte, když si koupíte krém na přírodní bázi bez jakékoliv chemie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden