Burger s trhaným vepřovým

Suroviny:  4 bulky  1 kg vepřového ramínka  salát z červeného zelí  olivový olej  sůl a pepř Omáčka:  50 ml jablečného octa  2 lžičky třtinového cukru  1 lžíce kečupu  1/2 lžičky chilli

Postup: Troubu předehřejeme na 200 °C. Do masa dáme sůl a pepř a dáme ho péct na 30 minut. Poté snížíme teplotu na 150 °C, pekáč přikryjeme pokličkou a pečeme další 2 hodiny. Mezitím uděláme omáčku. Zahřejeme ocet a vmícháme do něj cukr. Když se rozpustí, přidáme další ingredience. Maso roztrháme a kousky smícháme s omáčkou. Bulky rozpůlíme a do každé dáme trochu salátu a masa..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden