Buritto s trhaným kuřecím masem

Plněná tortilla nechybí v žádném mexickém občerstvení.


Ingredience:


350 g kuřecích prsou


1 červená cibule


1/2 šálku konzervované kukuřice


1/2 šálku hnědé rýže


1 hrnek nastrouhaného čedaru 


1/2 hrnku konzervovaných červených fazolí


1 zralé avokádo


3 tortillové placky


100 g zakysané smetany


3 lžíce pálivé červené salsy


2 lžíce olivového oleje


sůl, pepř, chilli


Postup:


Kuře si na pánvi si osmahněte, a jakmile lehce vychladne, vidličkou ho natrhejte na proužky.


Rýži si uvařte dle návodu. Tortillové placky opečte na olivovém oleji z obou stran.


Teplé placky naplňte rýží, kukuřicí, natrhaným masem, nasekanou cibulí, fazolemi, na plátky nakrájeným avokádem a přidejte salsu, zakysanou smetanu, sůl, pepř, mleté chilli a bohatě zasypejte čedarem. Nakonec placky zaviňte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden