Moje sladké tajemství

Buřty na černém pivu

Suroviny:



  • 1 kg špekáčků

  • 1 kg cibule

  • 2 zelené pálivé papriky

  • 1 l černého piva

  • 1/2 l kečupu

  • 3 lžíce rajského protlaku

  • 2 lžičky chilli omáčky

  • 1 sklenice beraních rohů


Postup:

Troubu předehřejeme na 200 °C. Špekáčky oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Papriky omyjeme, zbavíme je stopek, jádřinců a pokrájíme je na menší kousky.

V míse promícháme pivo, kečup, rajský protlak a chilli omáčku. Pekáč vyložíme špekáčky, cibulí, paprikou a beraními rohy, zalijeme pivní směsí a zakryté pečeme hodinu. Po hodině pečení pekáč odkryjeme, teplotu snížíme na 180 °C a buřty dopečeme další dvě hodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden