Moje sladké tajemství

Byl Felix pod vlivem černé magie?

Moje sladké tajemství

Ke Gelemové se kdysi přihlásilo hnutí, které někteří označují za sektu!

Že se mlsný kocour Felix Slováček (78) vrátí ze záletů k Dádě Patrasové (65), jsme tak nějak mohli tušit. Ale že události naberou tak rychlý spád, to čekal málokdo. Zjistili jsme, proč Felix tak rychle změnil na milenku názor!

Sedm let si Felix (78) užíval, že se o něj perou dvě ženy. Jedna z nich, jeho zákonná manželka Dáda (65), ale musela neskutečně trpět. Každá žena se asi dokáže vžít do pocitů nebohé ženy, jejíž manžel se na stará kolena poblázní kvůli mladici, utrácí za ni rodinné peníze, bere ji do společnosti kamarádů, které zná i ona podváděná žena.

U Slováčků má celá sedmiletá aféra ještě jednu, hodně smutnou pachuť. Jak sama herečka a zpěvačka přiznává, nejvíc ji mrzí, že

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden