Můj čas na kafíčko

Byl jí nevěrný, a tak chce Brodská rozvod?

Můj čas na kafíčko

Ještě nedávno si ani ve snu nedokázala představit, že by se měli s Herbertem Slavíkem někdy rozejít.

Složité období údajně prožívá herečka Tereza Brodská (55). Mělo se k ní donést, že ji manžel Herbert Slavík (61) podvedl s mladší ženou. Je to snad pravda a blíží se rozchod?

Herečka ze seriálu ZOO Tereza Brodská (55) si vždy střežila své soukromí. I přesto ale z jejího blízkého okolí občas unikne nějaká pikantní informace. Momentálně se povídá, že prožívá velkou manželskou krizi s fotografem Herbertem Slavíkem (61).

Ačkoli vždy věřila, že jsou jeden druhému souzeni, momentálně o tom prý začíná pochybovat. Není se ale čemu divit, když se spekuluje o tom, že krizi odstartovala Slavíkova nevěra. Měl se zapomenout s mladší dívkou, kterou fotil. Je snad možné, že herečce zlomil srdce a ona se připravuje k

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden