Můj kousek štěstí

Byla Lucie Bílá opravdu adoptovaná?

Lucie Bílá (50)

Před časem oslavila zpěvačka Lucie Bílá (50) neuvěřitelné padesáté narozeniny. Místo veselých historek z oslav však na veřejnost pronikla šokující informace týkající jejího raného dětství. Začalo se spekulovat o tom, že je slavná zpěvačka adoptovaná.

Před padesáti lety do světa poprvé zakřičela svým silným hlasem maličká Hanička Zaňáková (50). Tenkrát však vůbec netušila, že za pár desítek let z ní bude hvězda a že si bude říkat Lucie Bílá. Nyní slaví jedna z nejlepších českých zpěvaček neuvěřitelné padesáté narozeniny a přesto, že jí to pořád skvěle zpívá a vypadá báječně, moc důvodů k oslavě nyní nemá. Před několika týdny jí totiž navždy opustila její milovaná maminka Hana Zaňáková (křížek 76), která podlehla opakované zákeřné mozkové mrtvici, jenž jí už dlouho sužovala. Aby toho nebylo málo, na veřejnost dokonce pronikla informace o tom, že Zaňáková údajně nebyla pravou maminkou slavné zpěvačky! Z kojeneckého ani batolecího věku maličké Haničky totiž neexistují žádné dokumentující fotografie! Navíc Lucii Bílé prý před časem přišel dopis, jehož pisatelka označila sama sebe za její pravou matku, a do světa začala hlásat, že Lucie Bílá jé adoptovaná!

Maminka Lucie Bila

Nemá žádné fotografie

„Před časem se nějaká paní rozhodla, že je moje matka. Poslala mi rodný list, který měl dokázat, že jsem adoptivní. Prý ať se moji rodiče mezi ni a mě nepletou,“ svěřila se smutně populární Lucie Bílá, která zpívala o neposlušných teniskách, o lásce, utrpení i o naději. Navíc dopis přišel právě v době, kdy byla matka slavné zpěvačky už nemocná a obvinění zřejmě psychicky nemocné pisatelky dopisu jí krutě zasáhlo. „Nedovedete si představit, co to udělalo s mojí maminkou,“ říká nyní smutně Bílá, která musela svou maminku před třemi měsíci vyprovodit na poslední cestu.
Zároveň zavzpomínala, že chvíle, kdy se její matka o údajné adopci dozvěděla, pro ní byla velkým šokem. „Omlouvala se mi! Říkala: Haničko, prosím tě, promiň, já jsem tě první dva roky vůbec nefotila, protože jsi byla přikšírovaná na strojku a já jsem se styděla a nechtěla jsem tě takhle vidět. Vyfotila jsem si tě, až když tě z toho strojku sundali“, vzpomíná Lucie na trpké chvilky životní pravdy.

Jako malá trpěla

Lucii Bílé byla totiž ihned po narození diagnostikována vrozená vada luxace kloubů, tedy vychýlení nebo vykloubení kyčelního kloubu. Tím trpí v České republice zhruba 5 procent populace. Kvůli své vrozené vadě musela být malá Hana první dva roky svého života přikšírovaná v pevném postroji, který jí měl špatně rostlé klouby srovnat. Její matka, ostatně jako každá maminka, jejíž dítě trpí, musela tehdy zažívat peklo. Není proto divu, že první fotografie své krásné dcerky začala pořizovat až poté, když bylo jasné, že bude mít Hanička krásné, zdravé a normální nohy. Dva roky utrpení se však nakonec vyplatily, což můžeme posoudit i dnes, kdy krásná Lucie Bílá ukazuje nejen svůj dokonalý hlas, ale i téměř dokonalé nohy!

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden