Moje sladké tajemství

Byla na začátku vztahu nevěra?

Moje sladké tajemství

Na povrch začínají až po dlouhé době pomalu vyplouvat nehezké věci z její minulosti.

O svém soukromí se snaží Gabriela Koukalová (31), která je bývalou špičkovou biatlonistkou a současnou moderátorkou, mlžit. Jenže pravda vyjde vždycky najevo a ukážou se i ošklivá tajemství.

Je to sotva pár měsíců, co Gabriela Koukalová (31), kterou diváci znají ze společenského magazínu ShowTime, oznámila rozvod se svým, dnes už bývalým manželem Petrem Koukalem (35).

A přestože dlouhou dobu tvrdila, že je sama a lásku momentálně nehledá, v posledních dnech se ukázalo, že veřejnost tak trochu tahala za nos. Měla snad nějaký vážný důvod k tomu, že všem lhala?

Teď je prý konečně šťastná

Gabriela je totiž už dávno zadaná. Jejím novým partnerem je pohledný blonďák Miloš Kadeřábek, o kterém Gábina, poté, co se k lásce konečně přiznala, pěje jen samou chválu.   „Je to typ muže, který mě

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden