Můj čas na kafíčko

Byla si téměř jistá jeho nevěrou

Když vyzvídal, jak by reagovala na různé choulostivé situace, zavánělo to průšvihem.

Vztah Kristýny Hrušínské (37), kterou si diváci oblíbili v seriálu Ulice coby Vandu, a jejího manžela Matěje Balcara (31) se dlouho zdál být takřka dokonalý.

Nedávno se však herečka svěřila, že i ona měla pochybnosti o manželově věrnosti. Navíc se nechala slyšet, že stejně jako patří k životu téma lásky a sexu, patří k němu i téma nevěry. Má snad sama brunetka, která nedávno nafotila odvážné fotky pro pánský časopis, s nevěrou své zkušenosti?

Podle Matěje Balcara (31) nevěra do života patří. Ale asi jen ta od muže...

Hrušínská si „střihla“ roli ve filmu Pánský klub, k němuž shodou okolností psal scénář právě její muž. Hraje terapeutku pro sexuálně závislé, a než vůbec film vznikl, řešili prý doma velmi ožehavá sexuální témata.

Když ale Balcar přišel a začal manželce klást otázky týkající se nevěry a chtěl vědět, jak by reagovala na různé situace, silně prý znejistěla. Podezřívala ho snad, že má milenku?

Něco podobného naznačila. Přece jen je Balcar mladší než ona. Tehdy ji prý vůbec nenapadlo, že by se mohlo jednat o něco pracovního. V nejistotě ji nenechal naštěstí dlouho a vše se záhy vysvětlilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden