Moje šťastná hvězda

Byla snad manželovi nevěrná?

TEREZA BRODSKÁ (52) září ve Slunečné a vypadá to, že se jí opravdu daří. I v soukromém životě si dopřává to nejlepší. Má mít totiž tajného milence.

Krásná herečka Tereza Brodská (52) prožívá zřejmě jedno z nejkrásnějších období v životě. Kromě toho, že se jí má dařit v práci, na své soukromí si také nemůže stěžovat. Zato její manžel Herbert Slavík (57) prochází těžkým obdobím.

Jsou ještě vůbec spolu? Vrabci na střeše už si totiž několik měsíců štěbetají, že se jejich cesty rozešly. Tereza si každé natáčení umí užít. Je totiž ráda, že poznala tak dobrou hereckou partu, se kterou si rozumí.

Je ráda středem pozornosti

Nejlépe jí je tedy především v mužské společnosti. „Miluji je. Jsou všichni super a moc se vždycky v zákulisí nasmějeme,“ řekla nadšeně. Své kolegy baví a je ráda, když je středem pozornosti.

Mnozí z nich si myslí, že za její každodenní ní dobrou náladou stojí někdo jiný. Navíc v poslední době i nápadně zkrásněla. Že už před dvěma lety oslavila padesátku, by jí hádal jen málokdo.

Kdo za tím vězí?

Vše není jen tak. Je známo, že měla už v minulosti Brodská neshody se svým manželem. Údajně měl na ni v jednom kuse žárlit, respektive na její kolegy Davida Prachaře (62) a Filipa Blažka (47).

S nimi měla herečka totiž scény, kde se měli líbat, a právě to se Herbertovi tuze nelíbilo. Zprvu ji to prý mrzelo, po nějaké době si za něj nejspíš našla náhradu.

Říká se, že se má vždy po natáčení tajně scházet s bývalým kolegou, hercem Oldřichem Kaiserem (65). Tomu dokonce vyznala lásku na sociálních sítích. Je to mezi nimi opravdu tak žhavé, jak si mnozí myslí?

Bude rozvod?

Její blízká kamarádka měla údajně naznačit, že by se co nevidět měli od sebe s manželem odstěhovat. Nechme se překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden