Moje sladké tajemství

Byla šťastná, že má konečně vymodleného syna

Zpěvačce Báře Basikové (59) bylo už 46 let, když přivedla na svět syna Teodora (13). Byla tehdy šťastná, i když jí během těhotenství bylo špatně. Zároveň ale byla přesvědčená, že každý den tohoto trápení stál za to.

Byla starší než ostatní maminky v těhotenské poradně a také se necítila zrovna ve formě. Báře Basikové (59) bylo pořád zle, zvracela, byla unavená a plačtivá. Rozhodně ale nelitovala, že se znovu rozhodla pro mateřství.

Manžel se těšil stejně jako ona

Těšila se z toho, že je očekávané děťátko zdravé a že má vedle sebe muže, na kterého se může spolehnout. Ačkoli byl její tehdejší manžel Petr Polák (43) o celých patnáct let mladší než ona, Basiková byla přesvědčená, že má v něm velkou oporu.

I když jim to nevyšlo, bylo to prý její nejlepší manželství.

Navíc se na miminko těšil stejně jako ona, takže zpěvačka neměla z budoucnosti žádné obavy. Když lidé z jejího okolí kroutili hlavou nad její odvahou, Bára jim hrdě vzkázala: „Na mladého chlapa a dítě ještě mám!“

Na děti si musela nějaký čas počkat

Také moc dobře věděla, že se může spolehnout na své dcery Annu a Marii (30), dvojčata, která se narodila v jejím prvním manželství. Zpěvačka si navíc vždy přála mít děti, i když si na ně musela nějaký čas počkat.

S prvním manželem totiž přišla do jiného stavu v devětadvaceti. To byl na začátku devadesátých let na první dítě poměrně pozdní věk. Basiková chtěla mít dítě i s druhým manželem, jenže on to odmítal.

Zůstal jí báječný syn

S Polákem se jí velký sen splnil a ona držela v náručí krásného chlapečka. Co ale tehdy netušila, byl bolestný fakt, že její manželství s Petrem nebude mít dlouhého trvání. Když se ti dva rozvedli, měla Bára pochopitelně zlomené srdce.

Protože se ale s bývalým manželem dohodla na střídavé péči o syna, tak nemá pocit, že je dnes na všechno sama. Také zřejmě nikdy nebude litovat, že se za Poláka kdysi provdala. Jak sama řekla, bylo to prý její nejlepší manželství, a vzešel z něho báječný syn, kterého Bára miluje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden