Můj kousek štěstí

Byla to láska a byla krátká!

Zazvonil zvonec

Dlouho jim to nevydrželo. Vztah tohoto krásného páru je už minulostí a každý se ptá, co se stalo a co bude dál?

Byť máme vánoční čas plný romantických pohádek právě před sebou, je dnes jasné, že té o lásce modelky Andrey Bezděkové (27) a herce Marka Lambory(26) už definitivně odzvonilo.

Do roka a do dne?

Když letos v únoru dvojice přiznala svůj vztah poté, co je fotografové nachytali na romantické procházce, zdálo se, že to bude láska jako trám. Asi byla. Zamilované pohledy střídala láskyplná gesta. Zahráli si ve videoklipu kapely UDG.

Užili si první, a evidentně i poslední, společnou dovolenou u moře. A když v létě Andrea chytila svatební kytici na veselce herečky Denisy Pfauserové (32) (jejíž manželství se za půl roku rozpadlo) vypadalo to, že vše je na nejlepší cestě ke společné budoucnosti. Ovšem místo svatby do roka a do dne přišel rozchod.

Bolí to!

„Někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ vysvětloval následně herec důvody, které dvojici vedly k rozchodu. A souhlasí s ním také Bezděková, která dodala, že nadále zůstávají přáteli.

Rozchod s hvězdou seriálu Slunečná ale krásnou modelku evidentně sebral. I proto o konci vztahu dlouho mlžila, i přestože spekulace o něm byly ze strany zvědavých novinářů stále častější.

„Bolí to. A někdy, někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás s tím konfrontuje, když na to ještě nejste připravení,“ posteskla si Andrea, která se z rozchodu bude zřejmě dlouho dostávat.

Která chce milence?

Přitom mnozí zlí jazykové vinu za krach vztahu hází právě na půvabnou brunetku, když připomínají, že její předchozí vztah podle všeho skončil kvůli její údajné nevěře. Že by si tedy i ve vztahu s fešákem Lamborou odskočila?

Zatím to ale vypadá, že oba bývalí partneři jsou momentálně nezadaní. Ačkoli, co si budeme povídat, takoví lidé nebudou mít o potenciální partnery nouzi. Andrea před Markem randila s kolegy z modelingu, je tedy možné, že opět zaloví ve stejných vodách. A Lambora? Kolem něho se točí stále nějaké herecké kolegyně.

Po konci Slunečné míří do seriálu Půlnoční zpověď, kde se mimo jiné opět potká i s atraktivní Denisou Nesvačilovou (30). Temperamentní zrzka, která neúspěšně sváděla jeho postavu Janka Linharta ve Slunečné, je podle všeho aktuálně také bez partnera, uvidíme tedy, zda i po této vzájemné spolupráci zůstanou oba i nadále nezadaní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden