Můj čas na kafíčko

Byla to láska na první pohled, ale partner vůbec nevěděl, jak je Andrea slavná!

„Viděli jsme se asi minutu a na ten okamžik do smrti nezapomenu.“

Po několika neúspěšných pokusech našla Andrea Růžičková (35) svého životního partnera. Stabilní pouto mezi ní a jejím manželem Mikolášem (40) nemůže ohrozit ani hereččina pracovní vytíženost!

Stát se herečkou, to byl sen Andrey Růžičkové (35) už od dětství. Podařilo se jí ho splnit, ale rozhodně k tomu nevedla snadná cesta. „Nevzali mě na Vysokou školu múzických umění v Bratislavě,“ vzpomínala. „V sedmnácti moje čistá naivní duše zažila náraz. Myslela jsem, že mě vezmou, jenže mi dali najevo, že nejsem dost dobrá. Pak jsem s tím zápasila. A to hlavně uvnitř.“

Rodiče jí nejdříve nepodporovali

K filmování se nakonec Andrea, tehdy ještě pod svým rodným jménem Kerestešová, dostala díky reklamám. Přihlásila se do jedné agentury, začala je točit a díky tomu ji objevil režisér Karel Janák (48) a pozval ji na casting filmu Rafťáci. Po prvním úspěchu zjišťovala, že svět showbyznysu je hodně nejistý. Stávalo se třeba, že měla podepsanou smlouvu, kterou jí zrušili, nebo se změnily původní podmínky. Zklamaná se pak vracela domů na východní Slovensko, se slzami v očích a s rozhodnutím se nevrátit. „Člověk si ale doma dá teplou polévku, dobře se vyspí a pak si zase sbalí kufřík a jede,“ konstatovala. Doma jí v její herecké kariéře příliš nadšeně nepodporovali. Pro rodiče Andrey to nebyla dobrá práce, nejraději by svoji dceru viděli jako učitelku. Mysleli si, že hraní obnáší hlavně bulvár, ponocování a střídání partnerů. Až později, když zjistili, že žije normálně, se s volbou Andrey smířili.

Ženich v teniskách

V Praze, kam se Andrea přestěhovala, se jí zalíbilo. Vždycky toužila po tom, žít v „zahraničí“ a Česká republika jí vyhovovala i tím, že domů to neměla daleko. Jediné, co jí u nás občas vadilo, byla prý slovenská živočišnost. „Češi jsou v emocích mnohem více konzervativní," postěžovala si. Možná tenhle názor souvisel s tím, že krásné brunetce dlouho nevycházely partnerské vztahy. Na svého osudového muže, hudebníka Mikoláše Růžičku (40), si musela počkat opravdu dlouho. Rozhodně se jí to ale vyplatilo. Jednalo se prý o lásku na první pohled. Setkali se na výstavě Andreiných fotografií. Zajímavé bylo, že Mikoláš, který se nedívá na televizi, Andreu vůbec neznal. První rande si domluvili přes sociální sítě, ale prý celkem dlouho trvalo, než ho na Facebooku herečka potvrdila jako přítele. Když se pak s Mikolášem ukázala herečka na jedné akci v Brně, bylo vidět, jak doslova září štěstím. V létě roku 2016 se pak z Andrey Kerestešové stala Andrea Růžičková. Dvojice měla komorněji laděnou svatbu v Dolanech u Hlinců na Plzeňsku. Nevěsta na sobě měla bílomodré šaty, ženich modrý oblek a k němu světlé tenisky a ponožky s puntíky. Svatební cestu si novomanželé užívali v italském Toskánsku.

Musel se kvůli ní omezit!

O rok později přivedla Andrea na svět syna. Ten si dával docela načas. Ještě dva týdny po termínu se mu nechtělo na svět a herečka se pokoušela urychlit proces i pomocí akupunktury. Porod, u kterého byl přítomný i manžel, herečku změnil. „Zasáhl mě doposud nepoznaný pocit absolutního štěstí, že se od té doby nebojím skoro ničeho. Od té doby jenom věřím, miluju a doufám,“ řekla Andrea novinářům. Znamenalo to pro ni i na čas opustit seriál Ordinace v růžové zahradě, ale po necelém roce ke své roli vrátila. V době, kdy natáčela, se ujal rodičovských povinností Mikoláš. Ačkoliv byl sám dost zaneprázdněný, musel se kvůli své ženě omezit. Tahle situace vnesla mezi dvojici napětí a mluvilo se dokonce o tom, že Andrea údajně dostala na vybranou, aby si vybrala mezi rolí manželky a matky a rolemi v televizi. Ať už to byla pravda nebo ne, problém se vyřešil a v současnosti je vše v pořádku. S ohledem na to, jakou je Andrea silnou osobností, zvládne stoprocentně obě ty uvedené role najednou!.

Odvážný dekolt jí v rodném městě lidé neodpustili!

Andrea pochází z hodně konzervativní rodiny. Když se před časem objevila ve filmu Rafťáci jen v prádle s odvážným dekoltem, doma na Slovensku jí odsoudili. Podle slov herečky si o ní prý dokonce v jejím rodném městě mysleli, že je prostitutka. Sama Andrea je přitom hodně stydlivá. Žádná herečka se nevyhne milostným scénám a pár jich natočila i ona, ale když je vysílají v televizi, není schopná se na ně v přítomnosti manžela dívat. Oba dva trápí pohled na to, že je Andrea v posteli s někým jiným!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden