Moje sladké tajemství

Byli vděční za každý den, který mohli strávit spolu

Moje sladké tajemství

Šťastná Ivana jako jediná z Gottových přítelkyň dokázala slavného zpěváka dostat k oltáři.

Spoustu let Karel Gott tvrdil (†80), že se nikdy neusadí. Jakmile se ale po jeho boku začala objevovat krásná Ivana (45), změnil názor. Dokonce si s dámou svého srdce pořídil dvě krásné dcery.

Zpěvák Karel Gott (†80) měl vždycky rád krásné ženy. Také se po jeho boku vystřídala úctyhodná řádka oficiálních přítelkyň i občasných známostí. Každá z těch žen byla jiná, a přesto se v něčem podstatném shodovaly. Žádná z nich totiž o Karlovi nedokázala říct křivé slovo.

Nosil jí květiny a dárečky

A to i přesto, že Karel nikdy nezastíral, že o vážný vztah příliš nestojí a že se rozhodně nechce vázat. Zdá, že to dámám jeho života zase tak příliš nevadilo. Měly Gotta alespoň na chvíli, a ještě většinou neodešly s prázdnou.

Legendární zlatý slavík byl totiž velice štědrý muž, který dokázal náležitě ocenit půvab svých dam. Jednou z jeho prvních velkých lásek byla i krásná herečka Evelyna Steimarová (76). Ty dva prý seznámil Milan Chladil (†53), a protože se Gott tehdy opravdu

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden