Moje chvilka pohody komerční sdělení

Bylinkové recepty pro zdraví: Vítejte v přírodní lékárně!

Už naši předkové věděli, že mnohdy nenápadné bylinky, které rostou všude kolem nás a třeba si jich ani nevšimneme, mají takřka zázračné léčivé vlastnosti či vynikající chuť. Tak proč je nepoznat zase o trochu blíž?

Možná to při pohledu z okna či při procházce ještě tak úplně nevypadá, ale léto se pomalu chýlí ke konci, a tak přichází nové číslo Bylinkových receptů pro zdraví, opět už s tématikou nadcházejícího období. V každém čase jsou ale bylinky stále s námi a jejich využití je nepřeberné.

Pro lepší imunitu i proti stresu

V blížících se chladnějších dnech určitě přijdou vhod bylinné čaje i svařené víno pro zahřátí, praktické rady, jak posílit imunitu, nebo představení osvědčených bylinek zaručeně fungujících proti chřipce a nachlazení. Časopis se věnuje i péči o pleť, kterou právě bylinky pomohou rozjasnit a zklidnit i v nepříznivém počasí. Nechybějí ani rady, jak si užít relaxace v bylinné koupeli či jak se nejlépe vypořádat s nespavostí, úzkostí a nadměrným stresem.

Čtenáři jistě neodolají a vyzkoušejí některý z receptů k podzimnímu grilování. A tradiční bylinková výprava za světovými kulinářskými i léčivými specialitami tentokrát pozve čtenáře do Turecka, kde ochutnají tradiční bulgur, turecký med, kebab či sladkou baklavu a budou si moci vyzkoušet přípravu tureckých bylinkových specialit.

Při každém přečtení něco nového

Nové číslo Bylinkových receptů pro zdraví opět nabízí pestrou směs informací o zdraví, tipů pro vyzkoušení v kuchyni i nápadů, jak bylinky pěstovat na zahrádce i doma. Nechybějí ani rady, jak bylinky využít v kosmetice či jak si díky nim zpříjemnit chvilky odpočinku. Časopis bude čtenáře provázet několika příštími měsíci, a tak v něm vždy v něm najdou něco aktuálního, co je právě v tu chvíli potěší nebo co jim pomůže.

Titul objednávejte ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden