Moje šťastná hvězda

Bylo dítě s partnerem plánované?

Už to je zhruba rok, co se bývalá profesionální sportovkyně a také moderátorka Gabriela Soukalová (32) pochlubila novým partnerem.


Manžela Petra Koukala (36) vyměnila za sympatického Miloše Kadeřábka (35). A ačkoli to zpočátku vypadalo, že je Miloš jen takovou „náplastí“ na bolístky z rozvodu s Koukalem, postupem času se ukázalo, že je to možná pro Gabrielu ten pravý. Opravdu s ním ale plánovala takhle brzy založit rodinu, anebo ho chtěla víc poznat a předejít tomu, co zažila s Koukalem? 


Znali se už dřív


Pravda je, že Soukalová znala Kadeřábka ještě předtím, než ukončila vztah s Koukalem. Byli přátelé, a to prý hodně blízcí. „Je velmi pozorný a strašně dobře vaří,“ velebí ho Soukalová. 


Vzali to hopem


Faktem ale je, že ve vztahu jsou zhruba rok a za tu dobu toho už stihli opravdu hodně. A kdoví, jestli to trochu neuspěchali. Pokud Soukalová od začátku cítí, že je Kadeřábek ten pravý, asi se nechtěla bránit tomu, co s Koukalem nikdy nezažila – založení rodiny. Momentálně je ve vztahu šťastná a kdoví, třeba se jednou i vezmou. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden