Moje sladké tajemství

Bylo jejich manželství jen dobře promyšlená reklamní přetvářka?

Moje sladké tajemství

Byl prý divoký a sex s ním byl plný vzrušujících a překvapujících okamžiků!

Opuštěný a nedoceněný, tak si připadal zpěvák Michael Jackson (†50). Nic na tom nemohlo změnit ani manželství, které uzavřel s Lisou Marií Presley (53), a které stejně velice brzy skončilo.

Excentrický zpěvák Michael Jackson (†50) byl odjakživa velice zajímavá osobnost plná rozporů. Sice se již během svého života dožil, že jej hudební kritici označovali za krále popu, zároveň se však 29. srpna 1958 narodil do podmínek, které si jen stěží dokážeme představit.

Už jako malý kluk se dokázal prosadit

Byla to doba, kdy černoši nesměli chodit do stejných restaurací jako běloši, a přesto se Michael už jako malý kluk dokázal v tomto prostředí úspěšně prosadit.

I když to bylo za cenu, že vlastně neměl žádné dětství a že se už od pěti let musel zapojit do rodinné kapely Jackson 5. Dřel jako dospělý a brzy také tak vydělával. Měl ale nevšední

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden