Moje šťastná hvězda

Být jeho ženou není žádný med

Nelze si nevšimnout, že současná žena moderátora Leoše Mareše (44) Monika (39) je opět o něco štíhlejší. Při její výšce a až extrémní štíhlosti je poznat každý shozený gram.

A jak to tak vypadá, Monika se rozhodla, že na ní nebude ani kousíček tuku. Některé její fanynky ji za štíhlost chválí a přejí si vypadat jako ona. Najde se ovšem stále více těch, kteří už její postavu označují za nezdravou.

Monika však ví nejlépe, co je pro ni dobré a co nikoli. Nebo se snad řídí tím, co je dobré pro jejího manžela? Aby si udrželi své současné příjmy, které dostávají od firem a které propagují v reálném životě i na sociálních sítích, je třeba pro to něco udělat.

Monika například propaguje kosmetiku, šperky, spodní prádlo a další oblečení. To by nemohla, kdyby nevypadala dokonale. A to platí, i když dělá manželovi garde. Leoš si totiž na extrémně štíhlé a vysoké ženy hodně potrpí.

Jinou by vedle sebe nejspíš ani nesnesl. Jenže co všechno pro to musí Monika absolvovat? Ne každá žena by zřejmě ustála manželství s Leošem Marešem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden