Moje šťastná hvězda

Bývalé manžele spojovaly krásné i tragické vzpomínky

Moje šťastná hvězda

„Je to, jako když vám useknou prst. Naučíte se s tím žít, ale vždy už ho budete postrádat,“ říkávala Stella smutně po smrti své dcery.

Jedna z nejlepších českých hereček STELLA ZÁZVORKOVÁ (†83) a její neméně slavný manžel MILOŠ KOPECKÝ (†73) spolu vydrželi pouhý rok. Přesto se jednalo o osudový vztah.

Vztah mezi Stellou Zázvorkovou (†83) a Milošem Kopeckým (†73) byl v mnoha směrech skutečně velmi výjimečný. Když jednoho dne pochopili, že jim v to v manželství zkrátka klapat nemůže, dokázali se povznést nad malicherné rozepře a zůstali alespoň dobrými přáteli.

Těžko dnes říct, co kdysi svedlo dohromady začínající umělkyni a jejího kolegu. Byli totiž v mnoha směrech velice rozdílní a zároveň je cosi spojovalo. On byl už od mládí milovník ženské krásy, kdežto ona ani náhodou nepřipomínala dámy, kterým se muži obdivují.

Stella totiž byla už od dětství plnějších tvarů, což bylo možná příčinou velkého zklamání její maminky. Ta totiž patřila k vyhlášeným pražským

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden