Moje šťastná hvězda

Bývalí manželé se zase sbližují!

Až donedávna byli nepřátelé na život a na smrt! Nyní to mezi VANDOU HYBNEROVOU (50) a SAŠOU RAŠILOVEM (46) vypadá na nový začátek. Nebo ne?

Exmanželé si k sobě znovu našli cestu! Že by se Sašovi Rašilovovi (46) jeho nová rodina přestala zamlouvat a zastesklo se mu po té staré?

Na rozdíl od ní má peněz na rozdávání

Nikoli. Údajně je spojily neodkladné rodinné záležitosti. Vzhledem k tomu, že Hybnerová nevydělává tolik peněz, aby si mohla dovolit stále živit své dvě již dospělé dcery, přivolala si i po všech těch letech plných nenávisti na pomoc právě Sašu Rašilova. Ten má totiž údajně peněz dost.

Snažil se, ale marně

A pro své dcery je ochotný udělat všechno na světě. A tak prý svým dcerám pravidelně přispívá na bydlení. Už už to vypadalo, že bývalí manželé konečně spolu našli společnou řeč. Když Rašilov tak ochotně přispěchal na pomoc. Jenže jak se říká, každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán.

Samé výčitky

Jakmile se prý dohodli kolik kdo bude dcerám přispívat, Hybnerová údajně na svého exmanžela ihned zaútočila. Podle jejích přátel mu měla začít vyčítat fakt, že zatímco ona vydělává sotva na to, aby zaplatila složenky a koupila si k jídlu to nejnutnější, on si se svou rodinou žije jako v bavlnce. A opět mu prý nezapomněla připomenout, že ji opustil kvůli mnohem mladší milence, což je sice pochopitelné. Ale... Pro dobrotu na žebrotu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden