Můj kousek štěstí

Bývali za zloduchy, stálo to za to?

Působí harmonicky, ve všem se podporují, ovšem současně je třeba mít na zřeteli, že jsou to herci...

Zamiloval se do ní jako ženatý. A hvězda seriálu Ulice Linda Rybová (46) tehdy hereckého kolegu uchvátila natolik, že byl vzápětí ochoten svou vlastní rodinu rozbít. Může se historie opakovat?

Kolik let udělá v očích veřejnosti z nevěrníka a milenky, která bere otce od rodiny, pár, kterému je odpuštěno? Asi na to nebude jednotný názor. A hlavně, oběma „hříšníkům“ to může být úplně ukradené.

Dnes jsou z nich trojnásobní rodiče, mají Rozárku (19), Josefínu (17) a Františka (14). Prachař má ještě ze vztahu s Danou Batulkovou (64) syna Jakuba Prachaře (39) a Marianu Prachařovou (28). Odsudky a moralizování už naštěstí neposlouchají, tahle doba je pryč.

Herecký pár zůstal silný i v době, kdy se na ně špína hrnula ze všech stran. Jak je možné, že to Linda Rybová (46) a David Prachař (63) ustáli? Může za to zřejmě i fakt, že oba vždycky hodně pracovali a čas na hádky nebo pochybnosti prostě nebyl.

Otázka věku

Je tu i jejich poměrně velký věkový rozdíl, který v některých vztazích může dělat dobrotu. Toto je zřejmě jeden z nich. Rozumí si i přesto, že když byla Linda ještě batole, David už byl dospělý chlap.

Nebo právě proto. Ona k němu vzhlíží jako k muži, který má přehled a stihl načerpat životní moudrost. On ji respektuje, a když to jde, dává jí prostor.

I když právě prostor je věcí, kterou si Rybová jako matka dlouho nedokázala bránit. Chlap to má v tomto ohledu určitě jednodušší než žena, na které „visí“ tři potomci.

Ale také toto období, kdy herečka nevěděla, kam dřív, ustáli bez větší pohromy. I když by bylo velmi naivní, myslet si, že tohle manželství je bez jediné chybičky. Není!

Nevěra? Možná ano

Asi největší krizí si zřejmě prošli před několika lety, kdy se spekulovalo o tom, že herec, který je stále šarmantní a v očích mnoha žen může být dokonce idolem, má milenku. Hovořilo se o tom, že má Prachař vztah s jakousi ženou, kterou každý den vídá v práci.

Rybové se logicky v tu ránu muselo vybavit peklo, které v roce 2000 prožívala Batulková ve chvíli, kdy od ní manžel odcházel právě kvůli mladší kolegyni.

Občas teror!

Je pochopitelné, že může v hlavě Rybové stále viset strašák, který jí říká: „Udělá to znovu? Může opustit i tebe!“Jestli byly tehdy spekulace pravdivé, či ne, zřejmě zůstane veřejnosti navždy utajeno.

Oficiálně se nikdy nic neprovalilo, a pokud i v tomto manželství proběhla nevěra, vyřešili si to herci doma v klidu. Určitá nervozita zde ale evidentně stále panuje. „Občas Amor, občas teror...“ komentuje svůj vztah Linda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden