Moje šťastná hvězda

Bývalka hokejistu úmyslně provokuje

Od jejich rozchodu uběhlo teprve pár měsíců, ale za tu dobu se odehrála spousta zajímavých událostí. Hokejista Jaromír Jágr (47) se po rozchodu snažil Veroniku Kopřivovou (28) chránit. Všude o ní mluvil jen v dobrém, a dokonce jí poděkoval za společně strávený čas.

Ukázal se jako pravý gentleman a spousta lidí to ocenila. Nicméně Veronika si s rozchodem velkou hlavu nedělala. Prakticky hned po rozchodu s Jágrem potvrdila vztah s modelem Miroslavem Dubovickým (27). Jágr to chápal a snažil se to snést, nicméně Veronika mu to příliš neulehčila.

Nejspíš si neuvědomila, že by Jágr mohl být z rozchodu pořád trochu rozmrzelý. Na druhou stranu mu ale fotografiemi trochu otevřela oči. Alespoň může vidět, jak rychle na něj Kopřivová zapomněla.

Všude šťastné fotky

Kopřivová na svých sociálních sítích v jednom kuse zveřejňuje zamilované fotky se svým současným partnerem Mirkem. O hokejistovi je známo, že rozchody snáší špatně a že mu trvá delší dobu, než se přes to přenese. Zachoval se sice jako chlap, když se k Veronice po rozchodu choval tak velkoryse, ale jeho přátelé tvrdí, že uvnitř je pořád ještě dost smutný. Veroničiny zamilované fotografie s novým partnerem tomu moc nepřidávají, ale zároveň si Jágr díky nim uvědomil, že by se měl také posunout dál. Teď je jeho prioritou hokej, snaží se na něj soustředit, jak nejvíc to jde. Když je na ledě, nemyslí prý na nic jiného a hlavně díky hokeji se z nepříjemného rozchodu dostává.

Tají románek?

Vypadá to, že Jágr se chce posunout dál, stejně jako jeho bývalá partnerka. Když vidí, s jakou lehkostí dokázala rozchod překonat, říká si, že to přece může zvládnout taky. Poslední dobou se objevoval po boku několika známých žen. Jednou z nich byla i jeho bývalá partnerka Lucie Borhyová (41), se kterou se potkal na narozeninách zpěváka Karla Gotta (80).

Dali se do řeči a Jágr se prý cítil jako za starých dobrých časů. S Luckou si prý velmi rozumějí a údajně si občas zajdou na kávu. Nicméně hokejista byl spojován také s moderátorkou Danielou Písařovicovou (40), která prý prozradila, že by s Jágrem ráda tvořila pár. Nic oficiálního ale ani jeden z nich nepotvrdil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden