Moje sladké tajemství

Bývalý jí dodnes pije krev

Co říká na svatbu svého bývalého manžela?

Už osmým rokem je herečka Zlata Adamovská (62) provdaná za Petra Štěpánka (72). Jejich svatba byla decentní a v utajení.

Po zkušenostech z minulých manželství už neměla herečka potřebu lásku dávat na odiv. Ne tak její bývalý manžel Radek John (66). Ten si za pořádného humbuku vzal před pár týdny svou dlouholetou přítelkyni Markétu Zámyslickou (46), která si vzala jeho příjmení.

Svatba byla údajně naplánována celkem narychlo, protože má být nevěsta v jiném stavu. Před lety byla Markéta jedním z důvodů, proč Adamovská podala žádost o rozvod. A proto se teď v kuloárech šušká, že má herečka na svého ex pořád velký vztek.

Nemluví s ním

John tajil nejen úlet s Markétou, ale ještě sedm let skrýval fakt, že má s podnikatelkou Janou Kadlecovou nemanželskou dceru. Herečka pak s Johnem přerušila kontakt, a když se potkali na svatbě dcery Báry (34), povětšinou ho ignorovala.

„Nemá můj obdiv ani lásku,“ prohlásila. Novomanželé se tak od ní gratulací jistě nedočkali. Herečka to však jistě nenechala jen tak a novinku probírá se svými blízkými. Nejvíc ji měl zarazit výrok nevěsty, že se teď o manžela nemusí bát, protože zralí muži nemají potřebu hledat si milenky. Tomu se zkušená Zlata musela naprosto vysmát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden