Můj kousek štěstí

Bývalý milenec Borhyové znovu ve hře?!

Můj kousek štěstí

Postavit proti sobě dva rivaly? Jako nátlaková akce, která má vyvolat žádost o ruku, geniální!

To je tedy obrat! Není to tak dlouho, co se hovořilo o tom, že s partnerem Michalem Smečkou (35) plánuje Lucie Borhyová (44) společného potomka.

Se sympatickým právníkem chodí více než pět let, a jelikož čas kvapí, dalo se předpokládat, že pokud opravdu touží po dítěti, nebudou otálet. Nyní se ale zdá, že její plány na společnou budoucnost dostaly na frak. Objevily se spekulace o rozchodu, a ve hře má být dokonce staronová láska.

Je to soused

Borhyová totiž přiznala, že se se v blízkosti jejího domu zabydlel bývalý partner Niko Papadakis (47), s nímž má již čtrnáctiletého syna. S řeckým podnikatelem byli před lety zasnoubeni, ale místo svatby moderátorku čekalo zlomené srdce.

Papadakis se údajně nechtěl přesunout do Česka a vztah na dálku nefungoval. Podle některých informací měl skončit

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden