Moje sladké tajemství

Čarování za úplňku

Každý měsíc, když nastane úplněk, svítí Luna na obloze v celé své kráse a její magická moc je nejsilnější. Využijte tento čas, abyste si splnili vše, po čem toužíte.

Myslete na to, že v tuto dobu je nejvíce ovlivněna naše psychika. Měsíc je nejblíže k zemi, proto i jeho síla je znásobená a vliv podstatně větší. K tomu, abyste mohli provádět kouzla, musíte být v dobré psychické pohodě.

Veškeré rituály by měly být provozovány s rozmyslem a beze strachu. Jinak se mohou snadno obrátit proti vám a navíc v umocněné míře. V této době je také dobré nabíjet drahé kameny, ale i pomůcky, které se používají k věštění či čarování.

Postup je celkem snadný. Tyto předměty vystavte měsíčnímu záření na dobu, kdy jeho světlo na tyto předměty dopadá nejvíce.

Jak správně kouzlit

Nejprve si kolem sebe udělejte kruh ze soli. Tím si vytvoříte chráněný prostor.

Teprve potom si do jeho středu sedněte do tureckého sedu, uvolněte se a snažte se na nic nemyslet. Dlaně obraťte směrem nahoru, aby mohla proudit energie. Zhluboka dýchejte a představujte si, jak vás ozařuje pruh zářivého světla Luny.

Nechte se zcela pohltit touto chvílí, a až budete připraveni, začněte provádět rituály. Než vstanete a opustíte svůj kruh, nezapomeňte Luně poděkovat..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden