Moje šťastná hvězda

Čarujte na Dušičky: Jak ochránit domov a zajistit si blahobyt?

Moje šťastná hvězda

Blíží se magické dušičky, jež doslova lákají k rituálům. Které jsou nejvhodnější?

Lidé odjakživa věřili, že právě v tento čas duše zemřelých mohou přijít na Zem a živí mohou navštívit podsvětí. To vše na pouhou jednu noc.

U nás se Dušičky slaví 2. listopadu, keltské tradice ale praví, že svátek Samhain připadá na noc z 31. října na 1. listopadu. Pradávná síla těchto dní přímo vybízí k čarování a rituálům! Většina lidí uctí své milované zesnulé tak, že na hřbitově zapálí svíčku.

To však není jediný způsob, jak si vzpomenout a komunikovat s těmi, kteří mezi námi již nejsou. Je to den k zastavení se a zamyšlení nad prchavostí života. Poděkování, že žijeme díky předkům. Jaké magické rituály jsou pro tento svátek vhodné a co vám mohou přinést?

Hostina pro zesnulé

Abyste mohli uctít vaše blízké, měli byste se nejprve chránit před těmi, kteří nepřicházejí s dobrým úmyslem. Pokud se chcete

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden