Můj čas na kafíčko

Časté odloučení jim nečiní problém

Osm let manželství, ovšem společných chvil rozhodně ne tolik, jak by to mohlo na první pohled vypadat. Asi takhle vypadá ve zkratce vztah krásné modelky Taťány Gregor Brzobohaté (33) a muzikanta Ondřeje Gregor Brzobohatého (38).

Se žárlivostí nemají problém

I když jsou ale často každý úplně jinde, negativní vliv na jejich manželství to nemá. „Odloučení není někdy na škodu, o to víc se na druhého těšíte,“ snaží se na tom Taťána hledat pozitiva.

A říká, že oba plně respektují své profese. A to, že to nejsou jen prázdné fráze, nejlépe dokazuje to, jak dlouho už spolu jsou. I když vedle sebe ale netráví každou volnou chvilku, rodina je pro Taťánu vždycky na prvním místě a stále na své nejbližší myslí, i když je zrovna zahlcena prací.

Snaží se držet si pověst idylického páru.

Žádná ponorková nemoc

Doposud je nepotkala ani žádná vážnější krize. Sice pro ně byly, jako ostatně pro každého z nás, všechny okamžiky během lockdownu složitější, ovšem i tady našli společnou aktivitu. Ondřej přiznal, že spolu moc rádi tloustnou. „Kolikrát sdílíme tu bílou milenku společně,“ svěřil se s úsměvem, že často chodí do lednice pro něco dobrého k snědku.

I když spolu ale rádi přibírají, stejně tak i hubnou. Sice se neshodnou v tom, jak k tomu dojít, ale oba sportují. Ondřej nemá rád běh, ale baví ho to v tělocvičně, kde si zacvičí pod dohledem zkušeného trenéra. Zkrátka chce být pro svou partnerku tím nejatraktivnějším manželem.

A aby také ne, když má vedle sebe ženu, která před lety vyhrála Miss World. Ke štěstí jim ale přece jen něco chybí. Zatím se stále čeká na to, až založí rodinu.

I spolu doma už o tom mluví, a tak se dá předpokládat, že právě to bude dalším krokem v jejich dalším společném životě. Kdy ale k němu dojde, to se teprve uvidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden