Můj čas na kafíčko

Čeho má hvězda Ordinace dost?

V době, kdy jeden bez druhého neudělali krok.

Zdá se, že se letité manželství slavného páru Jany Bouškové (66) a Václava Vydry (65) začíná kvůli velkým finančním problémům rozpadat.

Přestože dlouhé roky působí na okolí jako stabilní pár, dlouhý čas v izolaci, bez práce a společenského života se na jejich vztahu asi začíná odrážet. Zřejmě na ně dopadá i takzvaná ponorková nemoc. A manželé se prý sobě začínají víc a víc vzdalovat.

Petr Svojtka (†35).

Nedokážou spolu už trávit čas?

Šušká se, že kvůli scházejícím penězům už ne dokážou udržet v chodu jejich milovanou farmu, a to jejich vztahu rozhodně nepřidá. V době plného provozu byli oba v jednom kole a po domácím stereotypu či hádkách nebylo ani vidu.

Během každodenních zkoušek v divadle, natáčení, dabingu a večerních představení neměli na nějaké spory čas. Společné chvíle strávené třeba na dovolené pro ně byly vzácností, a náležitě si je užívali. Ale teď jsou prý rádi, když se nevidí.

Stýská se jí po divadle a televizi.

Od neustálých starostí Vydrovi pomáhají jeho milovaní koně a práce na farmě, kdežto Jana údajně všechen čas tráví zavřená doma a podle blízkého zdroje se o dění na farmě už dlouho vůbec nezajímá. Ustojí slavná dvojice těžkou krizi, anebo půjdou od sebe?

Kruté bolesti zažila víc než dost

Málokdo by u vždy optimisticky naladěné herečky hledal tak bolestivý osud. Své první manželství s hercem Petrem Svojtkou (†35) prožila ve věčném strachu. Přestože ho bezmezně milovala, patrně to k šťastnému soužití nestačilo.

Rád si užíval na bujarých večírcích ve společnosti krásných dam, ale zlobil i jinak. Po jednom večírku, kdy se chtěl projet mezi vozy tramvaje, se už domů za ženou bohužel nevrátil. Tenkrát ji ze smutku vytáhl právě Vydra. Kdo jí pomůže teď?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden