Moje šťastná hvězda

Čeho všeho je herečka schopná, aby získala roli?

Moje šťastná hvězda

Její největší sláva už je zjevně minulostí. S tím se ale prý nehodlá smířit.

Herečka se má potýkat s menší krizí. ALICE BENDOVÁ (48) se ale nevzdává a stále věří, že má režisérům co nabídnout. Chystá se opět svléknout před kamerou?

Doby, kdy jedna z našich největších sexbomb Alice Bendová (48) v podstatě „neslezla“ z obrazovky, už jsou dávno pryč. Všichni se tehdy předháněli, aby ji získali právě do svého projektu. Muži po ní šíleli a měla ještě jedno velké plus, nebála se ukázat své přednosti v celé své kráse.

„Jsem tady zaškatulkovaná jako sexbomba, takže mě režiséři rádi svlékají. Nemám se za co stydět, jsou to jen erotické scény, které do filmů patří,“ odpovídala vždy s ledovým klidem. Teď se ale zdá, že jí doby její největší slávy poněkud

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden