Moje šťastná hvězda

Čeká druhé dítě

Do druhého těhotenství Andrea Růžičková (39) vkročila dva roky poté, co porodila svého prvního syna Tobiáše. Nedávno totiž oznámila, že pod srdcem nosí další zázrak. Podle všeho to s manželem Mikolášem Růžičkou (40) plánovali skoro půlrok, než se jim přání vyplnilo. Jenže podle kolegů chtěla otěhotnět nejen proto, protože se chce zase starat o miminko, ale z ryze pracovních důvodů.

Rodina je nejvíc

Jeden člen natáčecího štábu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje hlavní roli, údajně před pár dny prozradil, že otěhotnět sice chtěla, ale až bude její syn větší. Pak se ale prý rozhodla změnit plány kvůli tomu, že je pro ni manželství víc, než role v seriálu. Sice má na letošek naplánovanou údajně jednu roli, ale prý doufala i v jednu filmovou. Jenomže jakožto hlavní seriálová postava nemá na jinou práci čas. Teď si snad konečně odpočine.

Návrat bude těžký

Na mateřské navíc bude mít jiné starosti než prosit o role a chodit na konkurzy. Navíc si mateřství užívá, tak proč ne. Snad na ni ale režiséři po další pauze nezapomenou.Teď sice stále natáčí seriál, ale tvůrci s ní prý mají už své plány a vypadá to, že příští sezona bude v Ordinaci její poslední. Až se bude chtít pak zase vrátit do práce, údajně podle kolegů nebude mít kam. Kdo ví, kam se děj posune, než bude zase připravena hrát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden