Moje šťastná hvězda

Čeká ho těžké loučení s ordinací

Říkáte si, že Ordinace v růžové zahradě 2 přece nemůže existovat bez její hlavní hvězdy PETRA RYCHLÉHO (55)? Pak vás vyvedeme z omylu! Zdá se, že už pro něj není  místo!


Herec Petr Rychlý (55) byl součástí kamenické nemocnice více než patnáct let. Nejenže mu Ordinace v růžové zahradě zachránila do jisté míry upadající kariéru, ale především si díky ní přišel na pořádný balík.


Zdá se ale, že je konec a fanoušci se budou muset smířit s tím, že postavu Čestmíra Mázla uvidí stále méně. Možná dokonce ze seriálu zmizí úplně.


Petr Rychlý s Janou Bernáškovou v seriálu Co ste hasiči.

Podraz na diváky

Ještě v říjnu loňského roku si byl Rychlý poměrně jistý, že jeho postava má před sebou ještě mnoho spletitých příběhů. Připouštěl sice, že konec jednou přijít musí, tvrdil však, že ta chvíle je ještě daleko.

Dnes je ale všechno jinak. Ledovou sprchu v podobě definitivního konce seriálu nakrátko vystřídalo nadšení z toho, že se televize přece jen rozhodla pokračovat. Brzy ovšem zavládlo mezi diváky rozhořčení nad tím, že další díly jejich oblíbeného seriálu budou dostupné pouze na placeném kanálu.

Fanoušci to vnímají jako podraz a Rychlý údajně také. S přesunem vysílání z televize na inernet se ale zřejmě pojí také další omezení, jež na Rychlého, který je podle svých slov s postavou doktora Mázla srostlý, tvrdě dopadnou.

Na rozdíl od jiných svých kolegů nezačal natáčet už během července, ale první klapka ho čeká nejdřív v listopadu a jeho dějová linka bude spíš jen okrajová. Je tak velmi pravděpodobné, že časem zmizí z obrazovek úplně.

Jsou za vším peníze?

Není žádným tajemstvím, že Petr Rychlý patřil mezi nejlépe vydělávající herce v Ordinaci. Vzhledem k tomu, že seriál už nepoběží v hlavním vysílacím čase, bylo zřejmě nutné největší hvězdy trochu okrájet.

Svého času si měl herec přijít údajně na téměř dvě stě tisíc korun měsíčně. Méně natáčecích dnů se tak nyní zásadně projeví v jeho rodinné kase. A nový krátký seriál Co ste hasiči ho asi úplně nevytrhne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden