Můj kousek štěstí

Čeká ji drsná bitva, ale krásný porod!

Stále zřetelněji vychází najevo, že pověsti o manželství Gabriely Soukalové, někdejší skvělé české reprezantky v biatlonu, kdysi nelhaly.

A skutečnost možná ještě předčí tehdejší zprávy, které se některým lidem zdály jako příliš divoké pomluvy. Gabriela dosud mlčela, nebo tak trochu naivně vydávala prohlášení o férových dohodách mezi partnery, kteří jdou od sebe na základě rozumného uvážení, ale teď čteme o podvádění, nevěře, uzurpátorství a hlavně obrovském rozčarování. Varovné signály od okolí jsem ignorovala, bohužel i od svých přátel,“ říká smutně Gábina.

Dítě z velké lásky. Těší se na společného potomka.

Okrádal ji?

Sílí otřesné podezření, že Petr Koukal (35) za jejími zády zřejmě manipuloval s penězi, které patřily Gábině. „Najala jsem si firmu, která provádí komplexní audit v oblasti majetku a financí. A výsledkům se nestačím divit,“ říká žena, která si po rozvodu vzala zpět své rodné příjmení.

Pro partnera nešla daleko

Současnou úspěšnou moderátorku magazinu Showtime čeká tedy velká bitva. Naštěstí ji poněkud vyvažuje radostné očekávání! Ohnivá krasavice, krátce poté, co oznámila, že má přítele, se svěřila i s tím, že bude maminkou. Ačkoli jí výhled do budoucna kalí porozvodová bitva, září štěstím.

Její nový partner se jmenuje Miloš Kadeřábek a pochází z rodiny, která vlastní několik gastronomických podniků. Dokonce vychází najevo, že jedna z restaurací je jen kousek od honosného domu, který na Berounsku postavilli manželé Koukalovi. Způsob seznámení je nabíledni. Oba sokové se dobře znají. Snad to není špatné znamení...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden