Moje sladké tajemství

Čeká ji kruté hubnutí

Přibrala jsem? Já to přece vím!

Zpěvačka Petra Janů (69) dokázala postavě obětovat mnohé. Ostatně stejně jako lásce, kdy si i jednou sáhla na život. Když byla mladá, poprvé se zamilovala, ale její láska byla neopětovaná.

Měla pocit, že už nechce žít, a tak spolykala prášky. Na chvíli se ocitla v blázinci, ale vše si rychle srovnala a uvědomila si, že za to žádný chlap nestojí.

Dnes by se takto nevystavovala.

S manželem to láska na první pohled nebyla

Když potkala svou životní lásku, hudebního producenta Michala Zelenku (†63), také to nebyl žádný med. Kritizoval její vzhled, a kdyby byla stále oplácaná, kdoví, jestli by se ti dva dali dohromady. Jinak to byl ale pevný vztah.

Prožili spolu krásných 35 let, a kdyby jí Michala bývala nevzala zákeřná nemoc, byli by spolu dodnes. Svého manžela Petra chránila před zdrcující pravdou o jeho nemoci do poslední chvíle, protože půl roku dokázala tajit, že už se z rakoviny nikdy nevyléčí.

I ztráta manžela se mohla podepsat na její linii.

Se smrtí Michala se pak sama vyrovnávala dlouho. První rok byl pro ni šílený. Cítila se nesamostatná a chvíli jí trvalo, než si uvědomila, že za všechno, co udělá a co se stane, je zodpovědná ona sama. Těžké chvíle v životě jí učí nadhledu a dnes už, jak sama říká, prožívá dobré období.

Covid jí změnil život i postavu

Petra Janů dokáže přiznat své nedostatky, ale už má plán, jak je vyřešit. Jak sama říká, přes covidové období nakypěla, ale před turné k jubilejním 70. narozeninám a 50 rokům na scéně se dá dohromady.

„Aby někdo nenapsal Ježíši, ta je tlustá. Je, ale nebude!“ bere Petra vše s nadhledem, protože sama nejlépe ví, že v životě jsou podstatnější věci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden