Moje šťastná hvězda

Čeká na ni úplně nová příležitost

To, že nemůže najít lásku svého života, každý ví. Kromě toho řeší Martina Randová (49) ještě další nepříjemnou záležitost, a sice finanční tíseň.

Kvůli tomu, že skončila druhá řada seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňovala jednu z hlavních postav, přišla o stabilní vysoký příjem. A to jí obrátilo život naruby.

Začne zase prodávat starožitnosti?

Není to poprvé, co se všemi oblíbená herečka ocitá na finančním dně. Už v minulosti se svěřila s tím, že nebyla nikdy bohatá.

,,Abych měla na nájem, prodávala jsem staré spotřebiče po babičce,“ prohlásila tehdy s tím, že by se do podobné situace už nikdy dostat nechtěla.

Jak je ale vidět, osud jí moc nepřeje a na vybranou mít za chvíli asi moc nebude. Říká se, že už žije jen ze svých celoživotních úspor, které se den co den tenčí. Co s tím bude dělat dál?

Matka jí moc nepomůže!

Všichni vědí, že celý život žije po boku své milované maminky a jejího pejska. I když se může zdát, že by jí mohla právě matka pomoct, opak je pravda. Sama totiž nemá moc jak. Všechno tak zůstane na bedrech Martiny.

Jenže to si na herečce mělo začít vybírat daň, respektive na jejím psychickém rozpoložení. Starosti se na ni valí ze všech stran a situace se zdá být bezvýchodná. Ovšem zřejmě ne nadlouho.

Usmálo se štěstí

Jak to tak ale vypadá, smůla bude co nevidět tatam. Brzy by totiž měla natáčet pokračování nové Ordinace, kam se jako jedna z mála z původního osazenstva měla dostat.

Tvůrci jsou jí totiž tak nadšení, že se rozhodli jí dát ještě jednu šanci. A dokonce ji tam má opět čekat velká role. Všechno se děje i přesto, že se režiséři zařekli, že už neobsadí okoukané tváře, u Randové jsou ale údajně ochotni udělat výjimku.

Stačí tak už jen čekat na rozpis natáčení a může se opět těšit na lepší zítřky. Kdoví, třeba jí to otevře dveře zase k něčemu jinému a potká tam konečně toho prince na bílém koni, na něhož už netrpělivě řadu let marně čeká.

Třeba zapomene i na svou tajnou lásku, kolegu Martina Zounara (53), se kterým se prý nechce jen tak rozloučit. Všechno je ale asi tak, jak má být.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden