Můj čas na kafíčko

Čeká po letech Haberu bouřlivý rozvod?

Po prvním nevydařeném manželství s expartnerkou Naďou (54) si určitě přestavoval zpěvák slovenské kapely Team a známý porotce oblíbené pěvecké soutěže SuperStar Pavol Habera (56) jinou budoucnost. Minimálně po sedmnácti společných letech na psí knížku a dvou společných dětech, dceři Ele (14) a synkovi Paulu Henrym (8), očekával další krok v podobně svatby.

Ta se ale se známou topmodelkou Danielou Peštovou (47) spíš vzdaluje. A to doslova! Blonďatá kráska se totiž od svého partnera odstěhovala s dětmi zpátky do Ameriky. Znamená to konec jejich vztahu?

Bez dozoru začíná pěkně divočet

Vzhledem k tomu, jaký má k celé věci Daniela postoj, vypadá tohle na začátek nevyhnutelného konce. V partnerství do konce života totiž pohledná blondýnka moc nevěří. „Nemyslím si, že pro člověka je přirozené mít jednoho partnera na celý život. I z toho důvodu jsem k manželství velmi skeptická,“ vyjádřila se nedávno. Je právě tohle důvod, proč se vrátila zpátky za oceán, kde spolu začínali a žili čtyři dlouhé roky, a nezůstala tady se svým miláčkem, který kvůli práci neustále pendluje z Čech na Slovensko? To by ale ještě nejspíš nebylo to nejhorší… Jenže od té doby to jde bez ženského dozoru s muzikantem z kopce. Nejen, že se hádá se svými kolegy porotci, ale ještě čím dál tím častěji vyráží do temných ulic velkoměsta a už se nevyhnul ani střetu s policií, když jeho auto špatně parkovalo. „Mám tendenci dát si cigáro, dopřeju si k tomu sklenku whisky, medituju,“ brání se Pavol.

Společné fotky jsou už minulostí

Důkazem jejich rozpadajícího se soužití je i to, že se dřív na veškerých sociálních sítích vršily jejich společné zamilované fotky. Ale poslední dobou jako by se po takových snímcích slehla zem. „Nevím, jestli je to na celý život, nebo na pět let. Stát se může cokoli,“ uzemnila veškeré naděje znovu Daniela. A Pavol určitě nebude chtít jako zasloužilý dvojnásobný dědeček od dcery Zuzany (30) z prvního manželství dlouho čekat na další, v pořadí už druhou manželku. Najde si snad náhradu za životní partnerku, nebo bude raději poslušně čekat, jak se celá situace vyvine?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden