Moje šťastná hvězda

Čeká s mladším milencem dítě?

Moje šťastná hvězda

Moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (42) je snem mnoha mužů. Ona je ale šťastně zadaná. MICHAL SMEČKA (32) už ale delší dobu touží jejich vztah posunout dál. Že by se konečně zadařilo?

Jako moderátorce se jí daří a její kariéra směřuje výš a výš. Blondýnka Lucie Borhyová (42) se v posledních letech soustředila především na práci.

Jako hvězda hlavní zpravodajské relace si sice vydělá slušný balík peněz, kromě toho diváci ji i po více než dvaceti letec pořád milují a zdá se tak, že jí nemá absolutně co chybět.

Jenže Lucie to má očividně trošku jinak. Pořád prý touží dokazovat sama sobě víc. I proto údajně vzala účinkování v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A stalo se přesně to, co

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden