Moje šťastná hvězda

Čeká Vydru s Bouškovou místo oslav výročí rozvod?

Moje šťastná hvězda

Spekulace o tom, že už to mezi slavnou manželskou dvojicí nefunguje, stále sílí. Jak to nakonec dopadne? Zvládnou překonat krizi, anebo budou muset od sebe?

Za pár dní oslaví JANA BOUŠKOVÁ (67) a VÁCLAV VYDRA (65) 15 let od manželského slibu. Začíná se ale mluvit o tom, že místo výročí svatby se schyluje spíše k rozvodu. Co se mezi nimi stalo tak závažného?

Na první pohled působí manželství Jany Bouškové (67)Václava Vydry (65), které si mnoho televizních diváku spojí s úspěšným televizním pořadem Prostřeno!, jako idylické. Jenže i u nich doma jsou, asi jako všude, problémy.

A v poslední době to vypadá, že ty jejich jsou dost závažné. Někteří lidé z jejich okolí dokonce mluví o blížícím se rozvodu. Je opravdu možné, že by se tahle sympatická dvojice nakonec rozešla? Podle všeho ano.

Je v tom nevěra?

A za krachem jejich vztahu nemá být nic jiného než nevěra! Zhruba před rokem se totiž začalo spekulovat o tom, že si

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden