Můj čas na kafíčko
Čeká zpěvačka Lucie Vondráčková na žádost o ruku?
Čeká zpěvačka Lucie Vondráčková na žádost o ruku?

Ještě nedávno to vypadalo, že nic ve svém životě zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) měnit nechce. Vyhovovalo jí trávit čas doma jen se svými syny a občas se vidět s bojovníkem MMA Zdeňkem Polívkou (25).

Ukázalo se, že už spolu bydlí

Vypadá to ale, že je to mezi nimi vážnější, než by kdokoli čekal. Oba už totiž společně bydlí. Přijde i překvapivá žádost o ruku? Zpěvačka si dlouhodobě pečlivě střeží své soukromí.

Nejvíce vlastně od té doby, co jí nevyšlo manželství se stále aktivním hokejistou Tomášem Plekancem (40). Jelikož je ale její současný partner Zdeněk Polívka mediálně stále známější, jsou oba znovu pod větším drobnohledem médií.

Zdeněk Polívka (25).

Tvoří jednu velkou rodinu

A protože je s ním Vondráčková spokojená, tak příležitostně i nějaký ten detail z jejich soukromí pustí na veřejnost. „Bydlíme spolu, všichni v jednom domě, je nás teď hodně,“ pochlubila se s tím, že jsou nyní jedna velká rodina.

Sestěhovali  se poměrně rychle, pár totiž tvoří zhruba šest měsíců. Polívka ale za relativně krátkou dobu Vondráčkové jasně ukázal, že i když je mezi nimi velký věkový rozdíl, myslí to s ní vážně.

Se zpěvačkou to opravdu umí

„Řekla bych, že je ve vztazích zkušenější, i když jsem asi o dvě stě milionů let starší,“ prozradila zpěvačka o zkušenostech jejího milého.

Pokud je opravdu tak zkušený, musí mu být jasné, že v dohledné době nebude bez šance na to, aby vztah posunul ještě o kousek dál. Nabízí se samozřejmě nějaká romantická žádost o ruku.

Dojde na nečekané zásnuby?

A klidně to může být už brzy, třeba během nějakého galavečera MMA, kde bude zrovna bojovat. Kdyby si ji po vítězném zápase nechal vyvolat a před vyprodanou halou před ní poklekl, složitě by se Vondráčkové říkalo „NE“.

Budeme mít známou zamilovanou dvojici pod drobnohledem, protože se dá očekávat, že další případné společné změny budou chtít tajit. Kdo ví, jak dlouho už Polívka u Vondráčkové bydlí.

Třeba je to už několik týdnů a Vondráčková to jen nechtěla prozradit proto, aby jejich společné  štěstí nezakřikla.

Moc dobře totiž ví, jaké je to skončit se zlomeným srdcem a sama bez muže, kterého dlouhé roky milovala. Což se jí přihodilo právě v manželství s úspěšným hokejistou Tomášem Plekancem. A zvlášť, když jsou v tom i dvě malé děti.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz