Můj kousek štěstí

Čekají je vážné problémy. Ustojí to?

A žili spolu až do smrti? Jak to tihle dva chtějí vlastně udělat? Každopádně to bude moc zajímavé!

Pavel Nedvěd (49) je multimilionář, Dara Rolins (49) je milionářka – když dají prachy na jednu hromadu, budou se mít milionově. Jenže tak jednoduché to zase není.

Aby naše hrdličky mohly i nadále cukrovat, muselo by být splněno několik předpokladů. V prvé řadě společné bydlení. A to je problém. Jeden z nejlepších fotbalistů, viceprezident Juventusu Turín, žije v Itálii, na tom se zřejmě nic nezmění.

Dara Rolinc miluje Prahu, vychovává tu dceru Lauru (13). Ani jeden se za tím druhým nepohrne. Samozřejmě budou za sebou létat, budou si dopřávat exkluzivní dovolené, ale i to může být časem ubíjející.

Zástupy fanoušků

Naší dvojici budou bez nadsázky na všech kontinentech v patách paparazzi, neboť roztomilého blonďáka zná celý svět. Nemůže jít do restaurace, aniž by jej neobklopily zástupy obdivovatelů. Exmanželka Ivana Nedvědová (47) by mohla vyprávět… „Život s fotbalovou hvězdou není legrace,“ říkávala.

„Nakonec ani nevylézáte z domu, aby vás pořád nepřepadávali fanoušci.“ Dara je, pravda, na fanoušky zvyklá, ale jen ve skromném československém měřítku, s Grande Paolem to nesnese srovnání. Vzájemný vztah nebude mít kotvu, chybí společný domov a soukromí. I na té nejodlehlejší pláži na konci světa se za „Méďou“ poženou davy.

Ani za nic!

Pár nejspíš narazí i na překážku v podobě příbuzných. Nedvědovy děti asi nebudou z macechy v podobě nestárnoucí československé panenky Barbie nadšené. Však Ivana (23) už vzkazovala, že se rodina do Čech nepřestěhuje ani za všechny poklady světa.

A že by Dařina Laura skákala z nového blonďatého taťky radostí? Kdyby byla kluk, možná. Tátu už má, muzikanta Matěje Homolu (48), a to jí stačí. Nicméně zvonky štěstí zatím bijí. Úkolem našich dvou holoubků je nedopustit, aby umlkly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden