Můj čas na kafíčko

Čekají už tedy kostarické baby?

Přestože si herec a zpěvák David Gránský (29) bral svou půvabnou manželku Nikolu (27) před neskutečnými třiadvaceti měsíci, až nyní vyrazili na líbánky. Kdo by ovšem čekal, že hvězda Sestřiček bude preferovat romantickou dovolenou, ten by se hodně mýlil.

Svou ženu sice vyvezl na snové místo, do dechberoucí Kostariky, ale na lenošení u bazénu je patrně neužilo. Zamilované hrdličky pojaly dovolenou hodně akčně a místo pohádkových pláží prozkoumávali deštné pralesy a vodopády.

Jelikož jsou spolu už přes jedenáct let, nabízí se tedy otázka, jestli během akční dovolené náhodou nezapracovali taky na miminku. Přece jen už je čas se trochu posunout. Nebo jim v tom brání tíživá finanční situace?

Proč si nechal zaplatit dovolenou?

Gránský v současné době patří mezi nejvíce obsazované herce a svých kvalit si je zřejmě vědom. Když dostal nabídku, aby ztvárnil seriálového milence herečce Evě Burešové (27) v připravovaném seriálu Zoologická, údajně si vyhádal pěkně tučný honorář.

Čemuž se nelze divit, když je o Davidovi a jeho ženě známo, že si rádi užívají luxusu. Oba jsou velice aktivní na sociálních sítích, kde se neustále chlubí stylovými fotkami. A buďme upřímní, dovolená strávená dejme tomu v Chorvatsku by jim mezi sociálními příznivci stěží přinesla velký ohlas.

Exotickou dovolenou si tedy nechali naplánovat na míru a po výšlapech a džunglích si dopřáli i trochu toho odpočinku. Svá unavená těla ukládali do stylových chatrčí uprostřed džungle, kde jedna noc vyjde na nějakých 10 tisíc korun.

A přitom je to v podstatě jen kulatý stan s postelí a vanou s výhledem do džungle. I když Gránský vydělává majlant, nestyděl se a svatební cestu si nechal zaplatit od svatebčanů.

Dům ho vysál?

Letité hraní v komerčních seriálech mu vynáší tolik, že se rozhodl postavit si dům za miliony. A ke krásné vilce patří i luxusní vybavení. S manželkou Nikolou si užívají prostorného obýváku, který je propojený s jídelnou a kuchyní.

Vsadili na noblesu, eleganci a přepych, a tak u nich doma převládají zemité barvy, jako je lahvově zelená a šedá. Zdi mají obložené břidlicí a ze stropu jim visí trendy designové žárovky. Takové bydení je vyšlo celkem draho, a tak je jasné, že teď se snaží ušetřit, co to jen jde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden