Můj čas na kafíčko

Čekání na chodbě porodního sálu nakonec Daniel Hůlka nevydržel a vpadl dovnitř!

Můj čas na kafíčko

Nejprve se založení rodiny zuřivě bránil. Později toho litoval, ale podařilo se mu naštěstí najít tu pravou

Kdysi v mládí si Daniel Hůlka (52) vychutnávat popularitu jako svobodný muž. Potom se oženil, rozvedl a měl další vztahy, ale po rodině netoužil. Vše se změnilo, až když ve středním věku potkal Barboru Klementovou (29).

Dlouhá léta se Daniel Hůlka (52) nechtěl v životě příliš vázat. Měl to zkrátka v povaze, ostatně jak sám prozradil, už v první třídě prý chodil za školu. „Já jsem to bral jako omezování osobní svobody,“ konstatoval.

„Od páté třídy jsem měl dvojku z chování, vystřídal jsem celkem tři základní školy.“ Ani v dospělosti se pak do žádných velkých závazků nehrnul. Výjimkou byla samozřejmě práce, ale ta mu dělala radost.

Fanynky po něm šly na ulici!

Po gymnáziu nastoupil Daniel na konzervatoř a chtěl se věnovat opernímu zpěvu. V roce 1995 se ale jeho život změnil, když se stal muzikálovou hvězdou. Vyhrál konkurz do muzikálu Dracula a přes noc z něho

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden