Staré dobré časy

Celá dřevěná rodina pěkně pohromadě

Staré dobré časy

Myslela si, že už nikdy nepotká životní lásku. Jenže pak dorazil princ

Patří k nejkrásnějším ženám světa, nejobsazovanějším herečkám Hollywoodu, a přesto si vlastně vůbec nevěří. A dlouho tomu bylo i v obyčejném životě.

Dlouho žila jako úplně obyčejná americká holka. Na střední se Michelle Pfeiffer stala školní královnou krásy a po ní si dodělávala vzdělání. Když studovala „nástavbu“ na soudní stenografku, přivydělávala jako pokladní v supermarketu.

Miss se přestěhovala do Hollywoodu

Bylo jí dvacet, když vyhrála soutěž krásy Miss Orange County a rozhodla se, že už nechce být ta tuctová. Že se stane herečkou. Missí korunka jí spíš než velkolepé dary přinesla pozornost reklamních fotografů a modelingových agentů. Zavětřila svou šanci a přestěhovala se. Blíž k

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden