Moje šťastná hvězda

OBRAZEM: Schneiderová v róbě zářila, "cibulák" Borhyové nenadchl

Fotogalerie z červeného koberce

Celý rok čekají na to, aby si mohly obléknout luxusní róby a předvést se na nejprestižnějších plesech v Čechách. Komu to letos nejvíce slušelo a kdo šlápl vedle? 

Drahé šaty zafungovaly

Na Česko-Slovenský ples v Obecním domě přišla doslova zazářit královna dětských srdcí DÁDA PATRASOVÁ (59). Na akci doprovázela svého manžela, muzikanta FELIXE SLOVÁČKA (72).Na bále se oba skvěle bavili a bylo vidět, že si společnost jeden druhého náramně užívají. Známý milovník žen ze své chotě navíc nespustil oči a téměř nesundal ruce. My mu to rozhodně nemáme za zlé. Dáda vypadala naprosto úchvatně. Výrazně štíhlejší postavu podtrhly černé šaty s decentním výstřihem z dílny návrhářky Beaty Rajské, které měl vybírat a své ženě věnovat právě Felix. Investice v hodnotě statisíců korun stála za to.

Náušnice za 200 tisíc

O pořádný poprask se letos na populárním Plese v Opeře postarala modelka SIMONA KRAINOVÁ (42). Krátce po příchodu se jí podařilo ztratit diamantovou náušnici v hodnotě dvou set tisíc korun, kterou ještě ke všemu měla pouze vypůjčenou. Jedna z návštěvnic tohoto prestižního plesu ji ale naštěstí našla, a krásná modelka tak byla zachráněna. Simona, která do Státní opery dorazila v doprovodu manžela KARLA VÁGNERA(40), oblékla nádhernou róbu od návrhářky Jany Pištějové. Bezpochyby se tak stala nejen „průšvihářkou“ večera, ale i královnou letošní plesové sezony.

Nejhorší šaty

Ani moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (37) nesměla na Plese v Opeře chybět. A na její šaty s porcelánovým vzorem se určitě jen tak nezapomene, i když lichotivě se o nich zrovna mluvit nebude. Tenhle „cibulák, který si na tak významnou událost oblékla, sklidil samou kritiku. Nejen vzor, ale také střih, který se absolutně nehodil k sáčku, byly zkrátka špatnou volbou. Šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové si však sama moderátorka velice pochvalovala a dokonce tvrdila, že na ní vyloženě čekaly. Tak aspoň že někdo byl s výběrem spokojený.

Rozjela to na parketě

Hvězdou Plesu v Opeře byla herečka JITKA SCHNEIDEROVÁ (42), která díky účinkování v taneční soutěži StarDance, dostala lukrativní nabídku zhostit se se svým tanečním partnerem MARKEM DĚDÍKEM (27) úvodního valčíku. Nervozita se jí prý sice nevyhnula, nebyla na ní ovšem vůbec znát a na parketě předvedla výkon, za který by se nemusela stydět ani profesionální tanečnice. „Je to taková naše odměna, protože nás tentokrát nebude nikdo hodnotit,“ prozradila herečka s tím, že si tak vystoupení užila ještě víc než normálně. V černé, dokonale padnoucí, róbě od Lukáše Lindnera navíc vypadala úžasně, a tak samozřejmě nemohla jen tak sedět v koutě.

O 20 kilo lehčí

Méně je někdy více. Tímto heslem by se měla řídit herečka a vdova po RADKU BRZOBOHATÉM (†79) HANA GREGOROVÁ (63). Zhruba před rokem začala držet dietu a letos se na Česko-Slovenském plese pochlubila figurou o téměř 20 kilogramů lehčí. Působila velmi spokojeně a vypadala úžasně. Až na jeden malý detail a tím byla volba večerních šatů. Černý, krajkový model, který si pořídila v butiku 5. Avenue, působil na pohled trochu přeplácaně. Elegantnějšího vzhledu by dosáhla, kdyby šaty byly chudší o průsvitný materiál nebo alespoň pruhy na ramenou. Ani s doplňky se herečka příliš netrefila. Třpytivá kabelka, dlouhé náušnice a náramek, na jednoduchosti zrovna moc nepřidají.

Proč se tak zahalila?

Krásnou, vyrýsovanou postavu se cvičitelka HANKA KYNYCHOVÁ (47) rozhodla na Česko-Slovenském plese letos nezdůraznit a nesmyslně zahalit do vínové róby. I tady je navíc flitrové zdobení zbytečně moc nápadné, pásek přidává pár kilo navíc a černé uzavřené lodičky by mohly nahradit otevřené páskové boty. Tentokrát to nezachránil ani hluboký výstřih, kterým známá cvičitelka každoročně nabízí zajímavý pohled pánské části návštěvníků. Možná si kritiku z loňského Plesu v Opeře vzala přeci jen k srdci. Tento model má na svědomí libanonský módní návrhář Elie Saab a Hanka se nechala slyšet, že příležitost vypůjčit si takový luxusní kousek ji neskutečně těší.

">

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden