Moje šťastná hvězda
OBRAZEM: Schneiderová v róbě zářila, „cibulák“ Borhyové nenadchl
Fotogalerie z červeného koberce
OBRAZEM: Schneiderová v róbě zářila, „cibulák“ Borhyové nenadchl
Oslnivá Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem.

Celý rok čekají na to, aby si mohly obléknout luxusní róby a předvést se na nejprestižnějších plesech v Čechách. Komu to letos nejvíce slušelo a kdo šlápl vedle? 

Drahé šaty zafungovaly

Na Česko-Slovenský ples v Obecním domě přišla doslova zazářit královna dětských srdcí DÁDA PATRASOVÁ (59). Na akci doprovázela svého manžela, muzikanta FELIXE SLOVÁČKA (72).Na bále se oba skvěle bavili a bylo vidět, že si společnost jeden druhého náramně užívají. Známý milovník žen ze své chotě navíc nespustil oči a téměř nesundal ruce. My mu to rozhodně nemáme za zlé. Dáda vypadala naprosto úchvatně. Výrazně štíhlejší postavu podtrhly černé šaty s decentním výstřihem z dílny návrhářky Beaty Rajské, které měl vybírat a své ženě věnovat právě Felix. Investice v hodnotě statisíců korun stála za to.

Náušnice za 200 tisíc

O pořádný poprask se letos na populárním Plese v Opeře postarala modelka SIMONA KRAINOVÁ (42). Krátce po příchodu se jí podařilo ztratit diamantovou náušnici v hodnotě dvou set tisíc korun, kterou ještě ke všemu měla pouze vypůjčenou. Jedna z návštěvnic tohoto prestižního plesu ji ale naštěstí našla, a krásná modelka tak byla zachráněna. Simona, která do Státní opery dorazila v doprovodu manžela KARLA VÁGNERA(40), oblékla nádhernou róbu od návrhářky Jany Pištějové. Bezpochyby se tak stala nejen „průšvihářkou“ večera, ale i královnou letošní plesové sezony.

Nejhorší šaty

Ani moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (37) nesměla na Plese v Opeře chybět. A na její šaty s porcelánovým vzorem se určitě jen tak nezapomene, i když lichotivě se o nich zrovna mluvit nebude. Tenhle „cibulák, který si na tak významnou událost oblékla, sklidil samou kritiku. Nejen vzor, ale také střih, který se absolutně nehodil k sáčku, byly zkrátka špatnou volbou. Šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové si však sama moderátorka velice pochvalovala a dokonce tvrdila, že na ní vyloženě čekaly. Tak aspoň že někdo byl s výběrem spokojený.

Rozjela to na parketě

Hvězdou Plesu v Opeře byla herečka JITKA SCHNEIDEROVÁ (42), která díky účinkování v taneční soutěži StarDance, dostala lukrativní nabídku zhostit se se svým tanečním partnerem MARKEM DĚDÍKEM (27) úvodního valčíku. Nervozita se jí prý sice nevyhnula, nebyla na ní ovšem vůbec znát a na parketě předvedla výkon, za který by se nemusela stydět ani profesionální tanečnice. „Je to taková naše odměna, protože nás tentokrát nebude nikdo hodnotit,“ prozradila herečka s tím, že si tak vystoupení užila ještě víc než normálně. V černé, dokonale padnoucí, róbě od Lukáše Lindnera navíc vypadala úžasně, a tak samozřejmě nemohla jen tak sedět v koutě.

O 20 kilo lehčí

Méně je někdy více. Tímto heslem by se měla řídit herečka a vdova po RADKU BRZOBOHATÉM (†79) HANA GREGOROVÁ (63). Zhruba před rokem začala držet dietu a letos se na Česko-Slovenském plese pochlubila figurou o téměř 20 kilogramů lehčí. Působila velmi spokojeně a vypadala úžasně. Až na jeden malý detail a tím byla volba večerních šatů. Černý, krajkový model, který si pořídila v butiku 5. Avenue, působil na pohled trochu přeplácaně. Elegantnějšího vzhledu by dosáhla, kdyby šaty byly chudší o průsvitný materiál nebo alespoň pruhy na ramenou. Ani s doplňky se herečka příliš netrefila. Třpytivá kabelka, dlouhé náušnice a náramek, na jednoduchosti zrovna moc nepřidají.

Proč se tak zahalila?

Krásnou, vyrýsovanou postavu se cvičitelka HANKA KYNYCHOVÁ (47) rozhodla na Česko-Slovenském plese letos nezdůraznit a nesmyslně zahalit do vínové róby. I tady je navíc flitrové zdobení zbytečně moc nápadné, pásek přidává pár kilo navíc a černé uzavřené lodičky by mohly nahradit otevřené páskové boty. Tentokrát to nezachránil ani hluboký výstřih, kterým známá cvičitelka každoročně nabízí zajímavý pohled pánské části návštěvníků. Možná si kritiku z loňského Plesu v Opeře vzala přeci jen k srdci. Tento model má na svědomí libanonský módní návrhář Elie Saab a Hanka se nechala slyšet, že příležitost vypůjčit si takový luxusní kousek ji neskutečně těší.

 

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz