Moje šťastná hvězda

Celebrity ve spárech zločinu. Kdo je ohrožoval a vydíral?

Bojí se a trpí

Vydírání, výhrůžky, fyzické násilí, všechno to znají z filmů a seriálů. Mnohdy v těchto akčních rolích hráli sami. S drsnou skutečností, před kterou jsou postaveni v soukromí, si však musí poradit sami či za pomoci policie.

Pokoušeli se ho vydírat kvůli manželce

Šokujícímu překvapení, které ho velmi zaskočilo, byl vystaven herec JIŘÍ KRAMPOL (77). Zavolal mu totiž docela neznámý muž, který po něm chtěl peníze. Důvodem žádosti byla Krampolova žena HANA (54). Vyděrač ji údajně přistihl při krádeži v obchodním centru Anděl. Herec nevěřícně naslouchal jeho finančnímu požadavku, za který se média neměla dozvědět, že je jeho žena zlodějka.

Měla pevné alibi

Dokonce mu velkoryse nabídl, že může celou záležitost před bulvárem ututlat.Moderátor pořadu Nikdo není perfektní začal okamžitě zjišťovat, o co v téhle prapodivné kauze vlastně jde. Jeho žena měla betonové alibi, že v inkriminované době nemohla v obchodě krást. Byla cvičit a pak u kadeřnice. Vyděrač ale argumentoval, že ta, kterou přistihl, se mu sama jako Krampolová představila a dala mu dokonce na manžela telefonní číslo. Celá nepříjemnost se však záhy vysvětlila. Neznámý muž, který vyžadoval peníze, se ozval ještě jednou s omluvou za omyl. Podařilo se mu prý zlodějku legitimovat a zjistil, že je romského původu a s Krampolovou nemá nic společného. Všech forem násilí nejsou ušetřeni ani umělci. Bojí se a trpí stejně jako my všichni ostatní.

Jestli se podařilo útočníka, který Jitku ohrožoval, polici vypátrat, se neví.

Mířil na ni pistolí

Herečka JITKA ASTEROVÁ (56) se před pěti lety ocitla v situaci, na kterou nezapomněla dodnes. Byla se s přáteli bavit na soukromé party. Večírek neměl chybu, dobrá hudba, dobrá zábava. Až do okamžiku,kdy do baru vtrhl nezvaný návštěvník.

Jako v akčním filmu

Z počátku muž jen nesrozumitelně, velmi nahlas a rozčileně křičel. Pak z baru vyběhl, ale za chvíli se vrátil, tentokrát ale s pistolí. Začal všem přítomným vyhrožovat, že je zabije. Nastala panika, nic netušící hosté přihlíželi řádění bulharského gamblera, který ten večer prohrál poměrně velkou sumu peněz, jak se později dozvěděli, a rozhodl se si svůj vztek vybít na nevinných lidech. Šermoval pistolí po celém baru, mířil i na Jitku Asterovou. V nestřeženém okamžiku chtěl vytrhnout jedné z návštěvnic drahou kabelku a připravit ji o peníze. Strhla se rvačka. Padesát lidí v baru přihlíželo náhlému chaosu a nepřehledné situaci, které využili pohotový číšník s majitelem podniku a zavolali policii. Když dorazila, útočník byl už pryč. „Bylo to děsné a nerada na to vzpomínám,“ přiznala Asterová. Pátrání po nebezpečném Bulharovi však bylo té noci neúspěšné. Podle svědků odjel v luxusním porsche.

Jako každá slavná osoba si i zpěvačka vyzkoušela odvrácenou tvář popularity.

Stala se obětí stalkingu
Zpěvačka DARA ROLINS (43) má tak jako všichni naši zpěváci a herci své obdivovatele a fanoušky. Vnímají jejich obdiv jako něco, co neodmyslitelně patří k jejich popularitě. Umějí s ním zacházet, komunikují se svými obdivovateli po sociálních sítích, prostřednictvím svých webových stránek, v dalším případě korespondují, podepisují fotografie. Horší je, když se obdiv zvrhne v cosi nezdravého a stane se obtížným, dokonce nebezpečným.

Nesnesl, že mu pozornost neopětuje

V takové situaci se ocitla i zpěvačka, rodačka z Bratislavy, která vnímá popularitu už od dětských let, vzpomeňme si třeba na její slavné duo s KARLEM GOTTEM (76) Zvonky štěstí.
Tenkrát ji určitě nenapadlo, že ji bude jednou pronásledovat její rodák. Že tak velmi bude stát o její pozornost a přízeň, až se bude muset Dara obrátit o pomoc na policii. Dostávala od něj výhružné SMS zprávy, ve kterých jí sliboval smrt. Nebyla jediná, kterou takto „obšťastňoval“. V hledáčku jeho pozornosti se objevil i tanečník YEMI (34), za kterého se dokonce i vydával. Policii nedělalo velký problém třicetiletého Slováka, nezaměstnaného kuchaře, najít a obžalovat ze stalkingu. Byl odsouzený a Rolins se tak velice ulevilo. „Chtěl se kamarádit s celebritami, a když mu neodpovídaly, tak ho to rozčílilo,“ popsala tehdy situaci Dara, která pevně doufá, že se už nebude muset s takovou situací nikdy potýkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden