Můj kousek štěstí

Čelí dotazům na těhotenství

Vztahy na dálku už Vagnerové nemusí stačit. Přece jen už je ve věku, kdy se ženy chtějí usadit a mít rodinu...

Lidé se jí jeden za druhým vyptávají, zda není Hana Vagnerová (39) těhotná. Přestala totiž pít, což je okolí nanejvýš podezřelé.

Herečka Hana Vagnerová (39) však tvrdí, že se po prodělání covidu-19 necítila nejlíp, a tak si alkohol na čas zakázala. „Na těhotenství se mě ptají lidi víc než Petry,“ směje se hvězda seriá­lu Vyprávěj, když mluví o kamarádce Petře Nesvačilové (36), jedné z hlavních hrdinek Osady, která je nyní už čerstvou maminkou, ještě nedávno se ale chlubila těhotenským bříškem.

S pohledným Francouzem už randí déle než rok.

Vagnerová je ale hubená jako šídlo, její vizáž více než na těhotenství poukazuje na trápení. Vypadá to, že hubne žalem kvůli svému fešnému cizinci, který zjevně lítá bůhvíkde, namísto aby přítelkyni doprovázel na společenské akce.

„Jsme takoví dobrodruzi,“ smutně vzdychá Hana, když hovoří o francouzském příteli Nicolasi Escavimu (35). Láska na dálku ji nejspíše ničí.

Nikdy nechodila s Čechem, vždy jen s cizinci, což má svá úskalí, odloučení je jedním z nich. Až nyní si to ale zřejmě plně uvědomuje. Má tenhle vztah šanci?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden