Můj kousek štěstí

Celý život mezi nimi panovala čistá a upřímná láska

Můj kousek štěstí

Herečka zpočátku jejich vztahu příliš nevěřila, nakonec ale zjistila, že jsou společnými silami schopni překonat i ta největší životní příkoří.

Věra Tichánková (†93) a Jan Skopeček (†94) prožili těžká životní období, odměnou jim bylo manželství, které se neslo na vlně vzácného humoru, dokonce i tehdy, kdy jim do smíchu moc nebylo. Zřejmě i proto to hercům tak dlouho vydrželo.

Začátek jejich vztahu vypadal jako příběh z hollywoodského romantického filmu. Dohromady je spojil nelítostný osud, který v jejich duších zanechal velký šrám. Možná to byla právě prožitá bolest, která v nich zažehla lásku, jež jim bezmála sedmdesát let každý jen záviděl.

Věra Tichánková (†93) a Jan Skopeček (†94) byli jednou ze světlých výjimek a ani po tolika společně strávených letech se nepřestali milovat. Netrpěli ani ponorkovou nemocí, a to mnohdy trávili bok po boku celých čtyřiadvacet hodin denně.

Oddaně navštěvovali svá představení, hráli spolu a užívali si čas, který měli jen pro sebe. Není se ani čemu divit, že když herečka

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden