Moje šťastná hvězda

Celý život se snažila dělat všem jen samou radost

Moje šťastná hvězda

Hadrbolcová excelovala v rolích laskavých maminek a byla v nich šťastná. Sama se ale svých vlastní dětí nikdy nedočkala, čehož později litovala.

Dlouho se přátelé herečky Zdeny Hadrbolcové (†86) strachovali o její zdraví. A jejich obavy se naplnily. Představitelka laskavých maminek si už žádnou roli nikdy nezahraje.

Poslední roky života Zdeny Hadrbolcové (†86) byly o to smutnější, že před dvěma lety prodělala mozkovou mrtvici a byla upoutána na lůžko. Tehdy ji našli zhroucenou a bezvládnou přátelé, kteří ji přišli navštívit do jejího bytu na Malé Straně.

Ocitla se v ústavní péči a nikdo vlastně ani nevěděl, kde přesně je, takže ji nebylo možné navštívit. A nezvedala ani telefony, jak potvrdila její kamarádka Jaroslava Obermeierová (78), která se s ní marně snažila

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden